Over Jeanette


Jeanette & 4Soulutions?


De oplossingen vind je in jezelf. Ik help je ze te ontdekken!

Over Jeanette

Als ik naar je luister, dan ben ik met mijn aandacht volledig bij jou. Vanuit mijn gevoeligheid en met zachte kracht zet ik jou in je beweging. Of help ik je juist ergens bij stil te staan. Zodat je vanuit rust op je doel af kunt gaan. 

Mijn manier van werken

Ik luister naar de essentie van jouw vraag, en stem helemaal op jou af. Hierdoor wordt snel duidelijk wat er precies aan de hand is. Daarbij richt ik je op jouw doel, zodat je snel aan de slag kan. Ik werk vanuit een visie op samenhang tussen lichamelijke klachten, gedrag en psyche. Onbegrepen emoties, handelingen hangen samen met wat er onbewust speelt. Ik help jou dat wat onbewust is, bewust te worden. Dat kan in gesprek, beeldend, of onder een heel lichte trance. Hierbij kijk ik naar wie jij bent en waar je behoefte aan hebt. De verandering van binnen, geeft in de buitenwereld een ander gedrag, gevoel of contact.

 

Mijn achtergrond

Ik heb als ergotherapeut lang in de kinderrevalidatie gewerkt met jongeren met psychosomatische klachten: onbegrepen pijn en vermoeidheid. Vanuit interesse voor de psychische problemen daarbij, ben ik Integratief Jongerentherapeut geworden. Ik ben in 2014  afgestudeerd en heb daarbij een diploma voor de opleiding algemene psychotherapie wetenschappen behaald. Sinds 2016 heb ik het Europees Certificaat Psychotherapie. In mijn behandelingen gebruik ik coaching technieken, mindfulness, EMDR, systeemopstellingen & mijn yogaopleidingen. Ik combineer mijn kennis en vaardigheden en kijk daardoor op verschillende lagen naar een probleem. Je werkt bij mij op lichamelijk, emotioneel, sociaal, cognitief en/of spiritueel gebied. Afhankelijk van op welk vlak de problematiek speelt, waar er ingang is en waar je zelf voor kiest.

 


4Soulutions?
Ik werk vanuit 4 bronnen om een oplossing te vinden voor jouw probleem. Bij de psychische component van problemen werk ik vooral vanuit de integratieve therapie. Bij problemen in het handelen kijk ik vooral vanuit de ergotherapie. Yoga is een bron van kennis en ervaring die ik gebruik. De 4e bron? Die ligt in jezelf… Bij mij ontdek je wie je bent als je je goed voelt, wanneer je geen stress ervaart, wie je bent zonder problemen. Je kern, je soul, daar waar je precies weet wat je wil en wat er goed voor je is. Dat werkt dieper en langer door dan een trucje, je gedrag aanpassen of ander gedrag oefenen. Nieuwsgierig hoe dat gaat? In de testimonials kun je hierover meer vinden.

 


Registraties

  • Kamer van Koophandel: 54061725
  • BTW nummer: NL001755620B17
  • Lidcode Nederlandse Associatie Psychotherapie: NAP-210014
  • Lidcode Vereniging voor Integraal TherapeutenVIT: 467.14A
  • Lidcode Vereniging Modaliteiten Psychotherapie: VMP-136
  • Lidcode Register Behandelaren Complementaire Zorg: 190615-R
  • Lidcode Stichting Kwaliteitsregister Jeugd:100027910
  • AGB code Integratieve Jongeren Therapie (praktijk) 94062120
  • AGB code Integratieve Jongeren Therapie (praktijk) 90059168

 

 

Are you ready for this?

Heb je een vraag aan mij of wil je dat ik contact met je opneem? Vul hieronder je wensen in en je hoort me zo snel mogelijk.

13 + 8 =