Get Ready To Jump!


Get Ready To Jump!


De oplossingen vind je in jezelf. Ik help je ze te ontdekken!

Get Ready To Jump!

xx

xx

Classes

Awards

Experienced Coaches

Attendees

Een goede, lieve therapeute, die er alles aan zal doen je te helpen. Een extra appje is nooit teveel gevraagd. Jeanette toont begrip voor je situatie en geeft het gevoel dat je jezelf mag zijn en gewaardeerd wordt voor wie je bent. Ik heb veel gehad aan de therapie waarbij ik EMDR kreeg, een wandeling…

L. 24 jaar – Integratieve Jongerentherapie

Hoi Jeanete, ik wilde je even updaten over hoe het met me gaat! Ik heb de medicatie voor ADHD afgebouwd en dit gaat nu super goed! Ik ben eindelijk gewend aan gevoelens voelen dat is ook oke. Als ik ze uit is dat niet altijd fijn, maar het kan ook een hele opluchting zijn. Ik…

R. 19 jaar | integratieve jongerentherapie

Het is alweer een tijd geleden dat we met L. bij jou zijn geweest om zijn schrijf motoriek te oefenen. L. zit inmiddels in groep 5 en zijn handschrift is TOP. Daarom wil ik je bedanken voor het aanleren dmv de visje tekenen. Ik wilde dit al steeds doen maar kwam er niet echt van.

De moeder van L. 6 jaar destijds, schreef over de ergotherapie behandeling